Objavljeno: 01. septembar 2021.

Poštovani Saradnici,

Prosledjujemo Vam Obaveštenje - Pozivnicu za obilazak i posetu našem štandu na 88 Sajmu Poljoprivrede u Novom Sadu u periodu od 18. - 24. Septembra 2021. godine.

Štand "Taurus" Agro Konsalting - a se nalazi u Hali 23, u blizini objekta gde su izložena Mlečna i Tovna Goveda.

Ove godine, sa nama će, 18. 19. i 20. Septembra, biti i predstavnik za Evropu, Firme "GENEX" - Wisconsin - USA, Luis Fereira, koji će u ova tri dana održati i mini prezentacije na temu nove Genetike, Genomski ocenjenih Bikova i Sexiranih Semena.

Pomenute prezentacije će se organizovati u skladu sa interesovanjem posetioca.

Takodje osim predstavnika "GENEX" - a, biće prisutna, tokom svih dana sajma i predstavnica Firme "NATURAL" iz Češke Republike, Michaela Svobodova, sa kojom ćete moći da razmenite informacije na temu Genetike, a čija firma godišnje proizvodi i prodaje više od 1.500.000 doza, pri čemu, van granica Češke Republike izvoze više od 1.000.000 doza, pri čemu se seme izvozi u USA, Australiju, EU, Kinu, Novi Zeland, Brazil, Rusiju, Srbiju, ...

Osim Genetike, koja će biti predstavljena, na raspolaganju smo da sa Vama razmenimo informacije na temu ostalih oblasti u kojima radimo (Matična Služba, Selekcijske Mere, Trgovina Opremom za Farme, Uvoz i Trgovina Steonim Junicama iz Češke Republike, Holandije, Madjarske, Nemačke, Trgovina dodacima u Ishrani, Trgovina Biostimulatorima u Biljnoj Proizvodnji, Projektima u okviru Domaćih i Stranih Fondova ... i naravno Inovacijama, kojima se trenutno bavimo i sprovodimo njihovu primenu na terenu ...).

Takodje Vas obaveštavamo da će u okviru našeg štanda, osim "GENEX" - a i "NATURAL" - a, biti prisutni i predstavnici Firmi sa kojima blisko saradjujemo i čiju opremu i proizvode distribuiramo: "EASY FIX", "VETPLANET", "ALLPEX", "ELLIE", "OZON WAY", "BUDWEISER", "AGROTA", Veterinarska Stanica "VRŠAC", ...

U okviru prezentacija, tokom sajma, predstavićemo i TRI nova proizvoda:

  1. SELEVIT E Plus C (Sredstvo za Poboljšanje Reproduktivnih Svojstava i Otpornosti Organizma)
  2. SELENOSACC (Aktivne Ćelije Živog Kvasca + YUCCA + Organski Selen - Sredstvo se koristi za poboljšanje konzumiranja hrane, aktivnije jajnike i eliminisanje ranih embrionalnih pobačaja)
  3. P4 Test - PROGESTERONSKO TESTIRANJE sa 19 - 20 DANA IZ SERUMA MLEKA

 U nadi da ćemo, tokom održavanja sajma, imati priliku da medjusobno razmenimo kvalitetne i konkretne informacije,

Ostajemo,

Sa Poštovanjem!

Pozdrav od Kompletne Ekipe "TAURUS" Agro Konsalting - a!

PREUZMITE PRILOGE:

Taurus-EasyFix-KatalogA4.pdf

Taurus-Cenovnik-Sajam2021.pdf

Taurus-SelevitECplus1Kg.pdf

3kgSelenoSACC.pdf