srpski romana english

krave

FerWayS

FerWayS

Da li trošite Vaše vreme i novac da bi ste sredili problem sa stajnjacima i septičkim jamama? Koliko često se na godišnjem nivou susrećete sa ovim izazovima? U nasoj maloprodaji mozete pronaci Ferway -S ,odlično biološko rešenje za sanaciju životinjskih farmi na bazi braon morske alge. Razlaže organske materije, eliminiše neprijatne mirise i štetne gasove. Takodje umanjuje broj patogenih mikroorganizama,i količinu muva u objektima . Pozitivno utiče na zdravlje životinja i životne sredine. 1 l koncentrovanog rastvora po ceni od 1350 rad mozete naručiti u našoj Maloprodaji ,kao i kod naših distributera na terenu . Kontakt telefoni za porudžbine 013-839-129 i 060/6323179. Taurus Agro Konsalting Tim.

 

Prednosti Greenway-a u biljnoj proizvodnji.

Greenway je prirodni organski preparat napravljen na bazi ekstrakta braon morske alge Ascophyllum Nodosum. Blagodet dejstva alge odnosi se na brojne procese u biljkama. Poboljšava rast i produktivnost poljoprivredne kulture povećanjem raspoloživosti i unosom hranjivih materija. Ublažava abiotske stresove u biljkama,poboljšava karakteristike zemljišta. Takodje poboljšava odbranu biljaka od različitih patogena. Poboljšava rast biljaka i reguliše biosinteze fitohormona u biljkama. Za ovaj period u godini(jesen) preparat se najviše koristi na ozimim žitaricama i uljanoj repici zbog poboljšanja vodno/vazdušnog režima. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj izuzetan preparat ,mozete ga pronaći u Nasoj Maloprodaji ili poruciti putem kontakt telefona 013-839-129. Taurus Agro Konsalting Tim.
Preuzmite brosuru u PDF formatu klikom ovde.

OzonWay preparat Serum

OzonWay preparat Serum je organski biostimulator na bazi morskih algi koje aktiviraju biohemijske i fizioloske procese u biljkama. Bolje nicanje,bolje ukorenjevanje ,bolji imuni sistem biljke ,bolji vodno-vazdusni rezim. Na fotografiji se nalazi stadion fudbalskog kluba ''Dunav " iz Banatske Palanke,kao primer u praksi ovog preparata. Distributer Taurus Agro Konsalting, kontakt telefon 013-839-129.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.taurus.rs/9-vesti#sigProGalleria08c7bbe3fe

MAP PREPORUKA

Mlečna industrija nastavlja da evoluira sa tehnologijom koja omogućava mlekarama da prave podatke i donose informisane odluke. Postaje uobičajno za farmere da investiraju u tehnologije i nova saznanja , da bi povećali efikasnost i poboljsali genetiku stada. MAP PREPORUKA je pravo resenje za Vase bolje poslovanje! MAP Preporuka je odlican alat koji kroz Genetiku povecava Vas profit i daje najmanje mogucnosti ukrstanja u srodstvu .(4%) u Vasem stadu. Ukoliko ste zainteresovani da ovakvu preporuku odradimo za Vase stado ,slobodno nas kontaktirajte na nas info tel 013-839-129.Farmeri koji koriste seme iz naseg Distributivnog Centra za V.O, ovu MAP Preporuku ce dobijati besplatno. Budite s nama ispred svih i ostavite za sobom probleme sa ukrstanjem u srodstvu !Taurus Agro Konsalting Tim

View the embedded image gallery online at:
http://www.taurus.rs/9-vesti#sigProGalleriab08207b892

 

Odabir Steonih junica u Češkoj republici

15. avgusta 2019.

View the embedded image gallery online at:
http://www.taurus.rs/9-vesti#sigProGalleriad7c06df45a

16. avgust 2019.

View the embedded image gallery online at:
http://www.taurus.rs/9-vesti#sigProGalleria3306a046ff

Video reportaža

Vi ste ovde: Home Vesti